070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Samenwerken met: Architectenburo Van Vliet

maandag 1 maart 2021

Een samenwerkingspartner die bij meerdere projecten van WDevelop optreedt als architect is  Jan van Vliet. Architectenburo Van Vliet bestaat meer dan 100 jaar en is al 3 generaties overgegaan van vader op zoon met Jan als huidig directeur.

Jan geeft aan dat Architectenburo Van Vliet staat voor een ontwerp dat passend in de omgeving moet worden gemaakt. “De context die speelt rondom een project locatie is erg belangrijk. Dit wordt in kaart gebracht door het maken van omgevingsanalyses, maar ook door middel van gesprekken met de gemeente en andere belanghebbenden.” Dit ligt in lijn met de visie van WDevelop. WDevelop ziet ontwikkelen als een prestatie van verschillende specialismes die samen komen. 

Binnen het project Vliethaven komt deze samenwerking goed bij elkaar volgens Jan. Hier wordt namelijk met zowel de Architektenkombinatie als de stedenbouwkundige van West8 gewerkt. “Het mooie van deze samenwerking is dat er niet in een proces van hokjes wordt gewerkt door de twee architecten en de stedenbouwkundige. Het plan wordt integraal bekeken en uitgewerkt.”

WDevelop kijkt naar een positieve voortzetting van de samenwerking met Architectenburo Van Vliet die nu én in de toekomst voor mooie projecten zorgt.

Pin It on Pinterest

Share This