Voor mij is WDevelop een goede afspiegeling van de volgende begrippen: Jong maar met ervaring, dynamisch, duurzaam, samen en interactief, degelijk en voor een ieder. Op creatieve wijze, transformeren we graag de stad naar een duurzame en fijne leefomgeving.

CHRIS SCHOUTEN

Directeur / Senior Ontwikkelingsmanager

06 19 25 32 23

chris[at]wdevelop.nl
Ik geloof erin dat mensen met meer plezier, trots en geluk wonen, werken en leven in een woning, gebouw en/of woonomgeving waar ze zelf invloed op hebben gehad. Waarover is nagedacht door en vanuit de bewoner en gebruiker en is ontworpen vanuit het gevoel van thuis zijn.

Door in een vroeg stadium de participatie aan te gaan ontstaan er unieke woningen en gebouwen waar mensen meer verbinding met elkaar, met de omgeving en de stad hebben. Ik denk mee, ben betrouwbaar, eerlijk en open en heb vertrouwen in anderen.

Daniel Sandwijk

Ontwikkelingsmanager

06 14 36 36 65

daniel[at]wdevelop.nl

Het vertalen van marktbehoefte en gebruikerswensen naar goede stedenbouwkundige en architectonische oplossingen en deze oplossingen vervolgens uitwerken tot haalbare projecten die daadwerkelijk iets toevoegen aan de gebouwde omgeving en het leefmilieu om ons heen; dát is voor mij hetgeen vastgoedontwikkeling zo’n mooi, waardevol en uitdagend vak maakt! Het creëren van prettige samenwerkingen, zowel binnen het eigen team alsook met gemeentes, adviseurs en partners stel ik hierbij altijd voorop.

DAVID HENDRIKS

Ontwikkelingsmanager

06 26 90 20 13

david[at]wdevelop.nl
Iedere ontwikkellocatie heeft specifieke uitdagingen. Het samen met een ontwikkelteam vinden van de ruimtelijk best passende oplossingen inspireert mij. In het samenspel van regelgeving, woonwensen en architectonische kwaliteit zijn bij ieder project weer innovaties nodig die iedere ontwikkeling uniek maken. Middels een unieke ruimtelijke oplossing, een onderscheidend antwoord op regelgeving, of door het effectief inrichten van de participatie kan een project net die specifieke twist krijgen waardoor alle puzzelstukken op hun plek vallen. Het geeft mij enorm veel voldoening als het project vervolgens gebouwd en opgeleverd wordt, om nog jarenlang een bezoek te kunnen brengen en ervaringen te kunnen delen met alle betrokkenen.
Ebami Tom

Ontwikkelingsmanager

06 45 76 03 17

ebami[at]wdevelop.nl
In mijn functie als ontwikkelingsmanager bij WDevelop krijg ik veel energie van goede samenwerkingen en om met een creatieve blik naar oplossingen te zoeken voor alle facetten die de vastgoedontwikkeling met zich mee brengt. Als ontwikkelingsmanager ben ik graag de spil in complexe projecten. Het werken binnen WDevelop geeft mij hier alle mogelijkheid toe.
Greg Owen

Ontwikkelingsmanager

06 43 81 60 61

greg[at]wdevelop.nl

Het ontwikkelen en realiseren van succesvolle en kwalitatieve projecten die op een natuurlijke manier hoogwaardig zijn ingepast in de stedelijke omgeving is één van mijn grote drijfveren. Als ik vervolgens langsrijd en zie dat mensen hier prettig wonen/werken, maakt dat me trots. Daarnaast krijg ik energie om vanuit een harmonische setting in teamverband te werken aan een gezamenlijk doel. De kernwaarden van WDevelop zijn mij daarom op het lijf geschreven.

HANS VAN ZWEDEN

Operationeel manager / Senior Ontwikkelingsmanager

06 20 56 07 10

hansvanzweden[at]wdevelop.nl
Werken binnen het team van WDevelop geeft mij de gelegenheid om meer te leren én te ontdekken over de verschillende aspecten binnen de projectontwikkeling. Het geeft energie om onderdeel te zijn van een team dat samen met verschillende partijen unieke projecten realiseert. Daarnaast zorgt de onderlinge gezelligheid en het plezier voor een hele fijne werksfeer!
Lisanne van der Voort

Projectassistent

06 14 68 63 13

lisanne[at]wdevelop.nl
Het leukste aan mijn rol als projectassistent bij WDevelop vind ik de veelzijdigheid in taken en mensen en het oprechte teamgevoel. Het maakt dat ik vanuit een gezonde nieuwsgierigheid nieuwe vaardigheden kan leren, mij verder kan ontplooien en mee mag werken aan mooie en bijzondere projecten.
MAUDY VIJFTIGSCHILD

Projectassistent

06 14 68 63 01
maudy[at]wdevelop.nl
Ik ben een gepassioneerde en creatieve start-upper die het fantastisch vindt om samen met het team van WDevelop mensen en mogelijkheden te verbinden. Dit met als doel om bijvoorbeeld nieuwe projecten of relaties te starten. ‘Hier krijg ik enorm veel energie van’. Daarnaast vind ik het inspirerend om binnen WDevelop met deze ideeën aan de slag te gaan en te onderzoeken of dit leidt tot een haalbaar concept met extra waarde voor de klant.
Peter de Groot

Ontwikkelingsmanager

06 11 24 81 11
peter[at]wdevelop.nl

Kennismaken? Leuk, daar staan wij zeker voor open!

Pin It on Pinterest