070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Samenwerken met: WVK Makelaars

dinsdag 19 januari 2021

WDevelop ontwikkelt woningen met als doel een zo goed mogelijke woonomgeving en -beleving te creëren. De rol van een makelaar hierin is natuurlijk onmisbaar. Wij werken onder andere samen met Wim Nieuwenburg, makelaar en taxateur bij WVK makelaars in Voorburg.

Al ruim 25 jaar is Wim werkzaam bij WVK. Een echte specialist met veel kennis en die goed op de hoogte is van de huidige huizenmarkt, met name in de regio Leidschendam-Voorburg. Zijn expertise wordt tijdens het ontwikkelingstraject vroegtijdig ingezet bij de marketing en verkoop van een nieuwbouw project. Een groot voordeel hiervan is dat er binnen een ontwerp ingespeeld kan worden op de woonbehoeften van koper(s). En juist in deze tijd, waarin de functie van een woning verandert, streven we ernaar de best mogelijke woningen te realiseren.

Samen met het team van WVK, net als WDevelop klein en compact met ervaren collega’s en jonge talenten, werken we op dit moment aan meerdere projecten. De kracht van WDevelop omschrijft Wim als “wendbaar, creatief en in staat om snel te kunnen schakelen”. “Het is prettig om de vragen die potentiële kopers hebben af te stemmen met de projectontwikkelaar om ze zo inhoudelijk en goed te kunnen beantwoorden en waar nodig mee te denken in oplossingen”. Op deze manier zorgen we met elkaar voor een succesvol resultaat, namelijk een blije en tevreden koper die kan uitkijken naar een perfect passende woning.

Met betrekking tot de samenwerking met WDevelop hoopt Wim voor de toekomst vooral dat de kwaliteit hoog blijft. Dat we blijven luisteren naar de klant én de markt en dat de aansluiting op de behoefte wordt voortgezet. Dit, en een mooi eindproduct, zorgt ervoor dat het kopen van een woning, een gezamenlijke en feestelijke aangelegenheid is!

Pin It on Pinterest

Share This