070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Samenwerken met: Brickx

dinsdag 8 december 2020

Samen met Brickx werken we aan diverse projecten, waarbij zij het marketingtraject organiseren. Veel van deze werkzaamheden kennen strakke deadlines. Maar wrijving maakt glans! Vandaag Bart Heggelman in gesprek met Eelco Jan Velema, oprichter en Art Director van Brickx Communicatie B.V.

Wat vind je opvallend aan de samenwerking?

Wat merkbaar terugkomt zijn de korte lijnen binnen WDevelop. De grootte van het team is heel plezierig om mee samen te werken. Ten opzichte van de grote ontwikkelaars zijn jullie in staat om kort op de bal te spelen. Beslissingen kunnen snel worden genomen. Dit én jullie flexibiliteit komt de kwaliteit ten goede. Het zorgt ervoor dat je snel kan inspringen op een steeds veranderende markt.

Wat vind je van jullie rol in het ontwikkelingsproces?

Opvallend is het moment dat we aan “tafel” komen. Al ruim in het voortraject zijn we in staat om mee te denken met de uitrol van een project. Hierdoor kunnen we vanuit co-creatie meedenken in het concept van het project en het verkoopproces. Het zorgt er ook voor dat unieke eigenschappen veel beter aan het licht komen in onze uitingen. We voelen ons echt betrokken en delen gevoelsmatig mee bij een succesvolle verkoop.

Inhoudelijk: hoe waardeer jij onze producten?

De projecten van WDevelop hebben een eigen signatuur. Je herkent de woningen in de wijk aan de eigen handtekening die zichtbaar is in de stijlvolle details. Het gaat niet alleen maar om de woning zelf, maar de ontwikkelingen voegen iets toe aan de locatie en genereren zo meerwaarde. De nieuwbouwprojecten zijn een aanvulling voor de omgeving; nu en lange tijd later.

Voor de toekomst: wat wil je ons meegeven?

Het ontwikkelingen van vastgoedprojecten is jullie op het lijf geschreven. Ik denk dat de stap naar de Caballero Fabriek WDevelop een positieve impuls heeft gegeven. Deze omgeving en jullie enthousiaste team zullen nog veel moois gaan brengen. Houd de creatieve bril op en zet de koers voort van de persoonlijke benadering en het contact. Heel plezierig om co-creatie zo inhoud en vorm te geven en innovatieve vastgoedprojecten goed in de markt te zetten.

Pin It on Pinterest

Share This