070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Samenwerken met: Starling Structures

maandag 2 november 2020

In de initiatieffase van nieuwe projecten werkt WDevelop samen met partners op het gebied van stedenbouw en landschapsarchitectuur. Een van die partners is Starling Structures, aangestuurd door de twee eigenaren Frank Immerzeel en Fred Lansbergen. Net als WDevelop gevestigd in de Caballero Fabriek.

Frank vindt het prettig dat WDevelop voor verandering en leren staat. Geen vastgelegde procedures en concepten, maar goed kijken naar de locatie en context en dit als vertrekpunt beschouwen. “Daarnaast werken we in een open en transparante overlegstructuur en door middel van ontwerpsessies naar een gezamenlijk gedragen resultaat. Dit leidt tot mooie projecten en veel plezier en enthousiasme”.

Fred sluit zich hierbij aan. “Ik vind het prettig dat WDevelop ondernemend is en niet terugdeinst voor uitdagende projecten. Deze uitdagingen zitten vaak niet alleen in het programma, maar ook in de landschappelijke en stedenbouwkundige inpassing. Er zijn korte lijnen, open interactie en het feit dat we op 100 meter bij elkaar vandaan zitten, maakt het natuurlijk wel heel effectief”!

Samen vormen Starling Structures en WDevelop een succesvolle combinatie met meerdere projecten en posities in de Haagse regio.

Pin It on Pinterest

Share This