070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Samenwerken met: Van Egmond Architecten

donderdag 10 maart 2022

Als jonge vastgoedontwikkelaar is WDevelop volop aan het groeien. Diverse projecten zijn momenteel in ontwikkeling, in verkoop of in aanbouw en achter de schermen wordt druk gewerkt aan het initiëren van nieuwe ontwikkelkansen.

Hierbij is niets leuker en nuttiger, dan het samenwerken met bestaande én nieuwe partners; zéker als deze nieuwe partners al een historie met onze eigen mensen hebben.

Deze maand is onze nieuwste collega David Hendriks op de koffie bij Diederik van Egmond; architect van Van Egmond Architecten uit Noordwijk. Diederik en David kennen elkaar al 25 jaar, uit de tijd dat zij samen Bouwkunde studeerden aan de TU Delft, maar daar ook beiden muzikaal actief waren: Diederik was DJ en David speelde in een band.

David: “Diederik, leuk dat we elkaar in deze nieuwe context weer ontmoeten! Veel mensen weten dat misschien niet eens van jou, maar jij was géén onverdienstelijke DJ in onze studententijd! Maar je passie ging uiteindelijk tóch volledig uit naar vastgoed en architectuur. Wat maakt voor jou het vak van architect zo mooi?”.

Diederik: “Ja, mijn echte passie ging toch echt uit naar het creatieve proces van ontwerpen. Om dan als eindproduct van een ontwerpproces een echt ‘thuis’ voor bewoners te kunnen creëren, dat is één van de mooiste dingen die er zijn”.

David: “Een paar jaar geleden werkten wij samen aan een project in Vroondaal in Den Haag. Inmiddels wordt daar prettig gewoond. Voor WDevelop proberen we samen nu weer een ander mooi project van de grond te krijgen. Hoe belangrijk zijn langdurige en goede relaties voor jou en jullie bureau?”

Diederik: “Het is niet alleen fijn, maar ook echt van toegevoegde waarde om elkaar goed te kennen en te weten op welke vlakken je elkaar in een team goed kan aanvullen. Wat dat betreft is een bouwteam niet veel anders dan een band; ieder speelt een duidelijke eigen rol en heeft zijn eigen inbreng, maar het gaat pas ‘spetteren’ als iedereen goed op elkaar is ingespeeld. En het wordt dan niet enkel beter, maar ook simpelweg leuker! En bij Van Egmond hechten we echt aan langdurige relaties”.

David: “Wat stelt jullie bureau absoluut voorop bij het ontwikkelen van woningprojecten? Wat is iets wat jullie jezelf elke keer weer ten doel stellen?”

Diederik: “Zoveel mogelijk ‘groupies’, haha… Maar dan niet als fans, maar als bewonderende kopers en blije bewoners. Als we dát voor elkaar krijgen, dan is onze missie geslaagd”.

Pin It on Pinterest

Share This