070 301 47 47 info@wdevelop.nl

SAMENWERKEN MET: MAKELAARS KANTOOR REICHMAN & ROMMELAAR

dinsdag 1 juni 2021

Al 30 jaar is Chris Schouten actief als projectontwikkelaar in de wereld van het vastgoed. Tel daar de 23 jaar van Gert Arie Mijdam bij op die als directeur van het makelaarskantoor Reichman & Rommelaar leiding geeft aan zijn team en je hebt samen ruim 50 jaar aan ervaring! Tijd dus voor een korte introductie.

In de afgelopen jaren laten Chris als ontwikkelaar en Gert Arie als makelaar en adviseur hun expertise in meerdere projecten succesvol samen komen. Hun wegen hebben echter al vele jaren eerder gekruist. Toen Gert Arie ruim 40 jaar geleden solliciteerde bij het Leidschendamse aannemersbedrijf Schouten, werd hij door Schouten senior aangenomen als leerling-timmerman. Het was zijn eerste baan in de bouw waarin hij ook de vastgoedwereld leerde kennen.

Naast de kennis en ervaring die Gert Arie met zich meebrengt als verkopend makelaar, treedt hij ook regelmatig op als adviseur. Hij is betrokken bij acquisitie trajecten en is tevens nauw verbonden aan WDevelop bij het vinden van de juiste partners in ontwikkeltrajecten.

De creativiteit en slagvaardigheid spreken Gert Arie het meest aan binnen WDevelop. De korte lijnen werken heel prettig. “Ik stel een vraag, krijg het antwoord en ik kan gelijk weer verder” aldus Gert Arie.

Het vertrouwen en respect is over en weer groot en de beide mannen hopen de samenwerking dan ook in de toekomst voort te zetten om zo nog vele mooie en spannende projecten op te pakken!

Pin It on Pinterest

Share This