070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Ondertekening koop-overeenkomst “Waelse Tuin”

dinsdag 5 december 2023

Maandag 4 december 2023 tekenden ontwikkelaar WDevelop vastgoed ontwikkeling en ONW de koopovereenkomst voor het project “Waelse Tuin”, onderdeel van het nieuwe woongebied Waelpolder in ‘-Gravenzande. De “Waelse Tuin” omvat 47 woningen waarvan 14 eengezinswoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 7 vrijstaande villa’s.

Het bekende architectenbureau Van Egmond Architecten uit Noordwijk heeft iedere type woning een eigen accent gegeven: een rieten dak of een dak met dakpannen, een veranda in de voortuin of houten details in de gevel. Baljon Landschapsarchitecten uit Amsterdam heeft mee ontworpen aan de woonomgeving. In de woonomgeving is veel aandacht voor groen, natuurinclusiviteit en klimaatadaptie.

De woningen voldoen uiteraard aan de eisen van energiezuinigheid en duurzaamheid. Wij worden  hierin bijgestaan door adviseur Traject uit Arnhem. Alle woningen zijn straks energiezuinig: goed geïsoleerd, en voorzien van comfortabele vloerverwarming en koeling en pv-panelen op de daken.

De verkoop van de woningen is verdeeld over 3 fasen. De eerste fase van het project zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 in verkoop gaan. Deze fase omvat in totaal 18 woningen. Voor de bouw van de woningen zal Niersman Bouw Haaglanden uit Den Haag zorg gaan dragen.

Bekijk de website voor meer informatie: www.waelsetuin.nl

Veel dank aan alle betrokkenen: Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland | van Egmond, architecten | Baljon landschapsarchitecten | Niersman Bouw Haaglanden B.V. | Constructie-adviesbureau S3 b.v. | Leitmotiv Advertising | Rijnpoort Makelaars | Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar

Pin It on Pinterest

Share This