070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Fijne feestdagen en een mooi 2023!

donderdag 15 december 2022

De laatste weken van 2022 zijn ingegaan en daarmee is het weer tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar, te evalueren, te vieren en weer uit te kijken naar een nieuw jaar vol kansen en mooie projecten!

Een aantal mijlpalen zijn het afgelopen jaar de revue gepasseerd. De realisatie van Hoekszand (Hoek van Holland), De Westeinder (Stompwijk), Vliethaven (Leidschendam-Voorburg) én Park Beresteyn (Voorschoten) zijn gestart. Op deze bouwerijen zullen de komende maanden prachtige woningen zichtbaar worden. Bij de Bovenmeester in Schiedam zijn de eerste woningen inmiddels al opgeleverd. Hier zullen de nieuwe bewoners hun intrek nemen en kunnen zij genieten van hun fijne, nieuwe (t)huis.

Het team van WDevelop zal ook in het nieuwe jaar de missie voortzetten: Het ontwikkelen van prettige plekken om te wonen en te leven; bereikbaar voor iedereen!

Wij kijken uit naar het nieuwe jaar, waarin we met veel plezier, lef en energie onze rol als aanjager van nieuwe initiatieven en processen voortzetten om een bijdrage te blijven leveren aan de huidige woningvraag en wens van betaalbaarheid tegemoet te komen.

Wij wensen u namens het team van WDevelop hele fijne feestdagen en een mooi en succesvol 2023 toe!

Ons kantoor is collectief gesloten van vrijdag 23 december tot en met maandag 2 januari 2023.

Pin It on Pinterest

Share This