070 301 47 47 info@wdevelop.nl

2e bijeenkomst omwonenden “De Star” Leidschendam

maandag 5 juni 2023

Op donderdag 24 mei vond de 2e bijeenkomst plaats voor omwonenden van plangebied “De Star” in Leidschendam als onderdeel van het participatieproces. Tijdens de informatieavond, georganiseerd door de gemeente Leidschendam-Voorburg, is middels verschillende panelen het ontwerp voor de buitenruimte getoond en hebben zowel woningcorporatie Wooninvest als WDevelop de eerste schetsen voor de geplande woningen laten zien. De opkomst was groot en de gesprekken waren waardevol en nuttig.

Op de website van de gemeente www.ingesprekmetlv.nl/destar kunt u meer informatie vinden over de huidige stand van zaken van het project. U kunt op de website uw vraag of reactie op de verschillende onderwerpen achter laten.

De verwachting is dat WDevelop in het voorjaar van 2024 met de verkoop van de vrije sector woningen een aanvang zal maken. Heeft u belangstelling in een koopwoning in de vrije sector? Laat uw gegevens dan achter op onze website via wdevelop.nl/contact en dan houden wij u graag op de hoogte van de verdere voortgang.

Impressies: PBV Architects

Pin It on Pinterest

Share This