070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Project

Waterjuffers 1

Maassluis
Het woongebied Wilgenrijk is centraal gelegen tussen de steden Rotterdam en Den Haag, dicht bij het centrum van Maassluis, Maasland, het natuurgebied Midden-Delfland en het strand van Hoek van Holland.

Waterjuffers wordt een nieuwe woonbuurt binnen Wilgenrijk. In fase 1 van Waterjuffers komen 38 grondgebonden woningen en 23 (huur)appartementen. De grondgebonden woningen worden fraaie gezinshuizen in 3 types: hoek-/rijhuizen, twee-onder-een-kap huizen en parkhuizen.

De architecten van Waterjuffers hebben een plan ontworpen waarbij de openheid van de buurt mooi aansluit op de natuurrijke woonomgeving. In dit natuurlijke landschap wordt een mix van architectuurstijlen binnen de voor Wilgenrijk herkenbare ‘Maassluise School’ samengebracht. De buurt zal als één geheel aanvoelen door de samenhangende architectuur. De rijkheid in architectuur, die je terugziet in de fraaie details en het persoonlijk karakter van de huizen in combinatie met het landschappelijk wonen, maakt Waterjuffers compleet.

De hoek- en rijhuizen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 135 m² tot 150 m² en in basis vier slaapkamers. De twee-onder-een-kap huizen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 170 m² en in basis vier slaapkamers. De huizen hebben een ruime en diepe tuin. Parkeren kunt u achter het huis in parkeerhoven.

De parkhuizen bij het water liggen verhoogd, op een ondergelegen parkeergarage en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 175 m² met in basis vier slaapkamers. De parkhuizen hebben een heerlijk ruim terras, overlopend in de achtertuin, aangrenzend op de parkrand aan het water. Parkeren kan in uw eigen privé parkeerbox onder de woning.

Alle woningen krijgen het energielabel A+++ en zijn dus zeer energiezuinig.

De verkoop van fase 1 zal begin 2024 starten!

Lees verder op www.waterjuffers.nl en meld je vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Pin It on Pinterest

Share This