070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Project

Vliethaven

Leidschendam-Voorburg
Deze unieke locatie in Leidschendam-Voorburg biedt straks plek aan 77 bijzonder duurzame woningen en krijgt een eigen binnenhaven. Hier woont u waterrijk en groen bij de Vliet in een mooie, nieuwe en autoluwe woonwijk.

Juni/Juli 2023: voortgang vanuit de lucht

In deze video is goed te zien hoe de bouw vordert!

Mei/juni 2023: stand van het werk

Bij bouwnummers 1 t/m 25 zijn de verdiepingsvloeren aangebracht en bij een aantal woningen is inmiddels ook de tweede verdiepingsvloer aangebracht. Bij bouwnummer 25 is begonnen met het metselwerk. De komende weken gaat de aannemer verder met het lijmwerk van de kalkzandsteenwanden, verdiepingsvloeren en het metselwerk.
Bij de eerste villa’s liggen de begane grondvloeren. De aannemer is druk bezig met de voorbereidingen van de staalconstructie, kappen, verdiepingsvloeren en de installatie.

April 2023: stand van het werk

In fase 1 zijn het hoofdriool en kabels en leidingen van onder meer Stedin en Dunea aangelegd. Bij de bouwnummers 1 t/m 25 zijn alle begane grondvloeren gelegd. De aannemer is nu bezig met het lijmwerk van de kalkzandsteencasco van de woningen en bij de eerste woningen ligt de eerste verdiepingsvloer er inmiddels op. Zodra de begane grond kozijnen zijn geleverd, worden die gesteld en zal het metselwerk opgestart worden.

Februari 2023: stand van het werk

De realisatie van dit project is in handen van Niersman Bouw Haaglanden.

Bij fase 1 (bwnr 1 t/m 30) is het heiwerk afgerond. Naast het inbrengen van van de damwanden voor o.a. de havens is de aannemer volop bezig met het realiseren van de fundaties, het aanbrengen van installaties onder de vloer en het leggen van de begane grond vloer.

Bij fase 2 (bwnr 31 t/m 79) is het bouwrijp maken in volle gang. De prognose is dat dat de bouwrijpactiviteiten omstreeks week 15 zover gevorderd zijn, dat in week 16 gestart kan worden met het heiwerk.

De prognose voor de oplevering is voor fase 1 in het eerste kwartaal van 2024 en voor fase 2 in het derde kwartaal van 2024.

Pin It on Pinterest

Share This