070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Project

Vliethaven

Leidschendam-Voorburg
Deze unieke locatie in Leidschendam-Voorburg biedt straks plek aan 77 bijzonder duurzame woningen en krijgt een eigen binnenhaven. Hier woont u waterrijk en groen bij de Vliet in een mooie, nieuwe en autoluwe woonwijk. Er zijn momenteel nog 2 bouwnummers te koop: kijk snel voor de laatste woningen aan de Vliet op www.woneninvliethaven.nl

December 2023: voortgang op de grond

We hebben naast onderstaande video ook leuke foto’s beschikbaar. Ondanks het slechte weer van de afgelopen tijd, zijn bij de bouwnummers 18 t/m 25 de steigers weg en worden de schitterende woningen eindelijk goed zichtbaar!

Bij de woningen 1 t/m 25 (fase 1) zijn alle kappen aangebracht. Hierna volgt het leggen van de pannen en daarna gaan ook daar de steigers weg.

Begin 2024 start het zogenaamde woonrijp maken van het binnenterrein en het parkeerhof.

De opleveringsprognose is enigszins bijgesteld. Aanvang van opleveren van fase 1 is nu gepland in mei 2024, beginnend bij bouwnummer 25 en aflopend naar bouwnummer 1. Voor de villa’s geldt een prognose van oplevering rond de zomer (voor de bouwvak).

December 2023: voortgang vanuit de lucht

In deze video weer een update van de bouw van fase 1 en fase 2. De video is gemaakt eind november 2023.

Oktober 2023: stand van het werk

De bouw van fase 2 van Vliethaven is inmiddels ook in volle gang. Bij de Havenwoningen (bwnr 35 t/m 49) zijn alle begane grond vloeren gelegd. Bij de appartementen (bwnr 50 t/m 59) is de aannemer bezig met het maken van de fundering. Aansluitend zal de begane grond vloer gelegd worden. Ook bij de Dreefwoningen (bwnr 62 t/m 79) is gestart met de fundering. Be bouwvolgorde zegt overigens niets over de oplevervolgorde. De aanvang van opleveren van fase 2 is gepland in het 4e kwartaal van 2024.

Juni/Juli 2023: voortgang vanuit de lucht

In deze video is goed te zien hoe de bouw vordert!

Mei/juni 2023: stand van het werk

Bij bouwnummers 1 t/m 25 zijn de verdiepingsvloeren aangebracht en bij een aantal woningen is inmiddels ook de tweede verdiepingsvloer aangebracht. Bij bouwnummer 25 is begonnen met het metselwerk. De komende weken gaat de aannemer verder met het lijmwerk van de kalkzandsteenwanden, verdiepingsvloeren en het metselwerk.
Bij de eerste villa’s liggen de begane grondvloeren. De aannemer is druk bezig met de voorbereidingen van de staalconstructie, kappen, verdiepingsvloeren en de installatie.

April 2023: stand van het werk

In fase 1 zijn het hoofdriool en kabels en leidingen van onder meer Stedin en Dunea aangelegd. Bij de bouwnummers 1 t/m 25 zijn alle begane grondvloeren gelegd. De aannemer is nu bezig met het lijmwerk van de kalkzandsteencasco van de woningen en bij de eerste woningen ligt de eerste verdiepingsvloer er inmiddels op. Zodra de begane grond kozijnen zijn geleverd, worden die gesteld en zal het metselwerk opgestart worden.

Februari 2023: stand van het werk

De realisatie van dit project is in handen van Niersman Bouw Haaglanden.

Bij fase 1 (bwnr 1 t/m 30) is het heiwerk afgerond. Naast het inbrengen van van de damwanden voor o.a. de havens is de aannemer volop bezig met het realiseren van de fundaties, het aanbrengen van installaties onder de vloer en het leggen van de begane grond vloer.

Bij fase 2 (bwnr 31 t/m 79) is het bouwrijp maken in volle gang. De prognose is dat dat de bouwrijpactiviteiten omstreeks week 15 zover gevorderd zijn, dat in week 16 gestart kan worden met het heiwerk.

De prognose voor de oplevering is voor fase 1 in het eerste kwartaal van 2024 en voor fase 2 in het derde kwartaal van 2024.

Pin It on Pinterest

Share This