Vacature

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan met het (uit)ontwikkelen van diverse uitdagende woningbouw-projecten in de regio? Wie weet ben jij degene die als projectontwikkelaar / ontwikkelingsmanager ons team komt versterken!

Projectontwikkelaar

32 – 40 uur p/w

WDevelop is een stedelijke vastgoed ontwikkelaar in de regio Den Haag-Rotterdam.

Onze missie is dat iedereen fijn en betaalbaar moet kunnen wonen in een leefbare omgeving en het transformeren van de stad door middel van waardevolle binnenstedelijke ontwikkelingen. Daarbij vormt de locatie met zijn specifieke kenmerken en mogelijkheden het uitgangspunt voor de ontwikkeling. Deze uitgangspunten zijn bepalend voor de keuze voor welke doelgroep wij op die plek de best passende woningen en functies kunnen realiseren. In ieder ontwerp bekijken wij opnieuw wat wenselijk en mogelijk is voor het creëren van een optimale woonomgeving en -beleving. Hiermee willen wij recht doen aan de plek en aan de mensen die er gaan wonen, werken of winkelen.

Wat ga je doen

Je gaat zelfstandig aan de slag met de (uit)ontwikkeling van diverse projecten vanaf de acquisitiefase en hierbij spar je regelmatig met een ervaren senior ontwikkelingsmanager. Je coördineert de processen tussen de verschillende projectpartijen en zorg ervoor dat het proces om van VO en DO ontwerp, vergunning, verkoop/verhuur tot realisatie te komen zo efficiënt mogelijk verloopt. Daarbij bewaak je de commerciële, technische en financiële haalbaarheid. Jij bent het aanspreekpunt voor de adviseurs, aannemers en betrokken overheden. De projectassistenten ondersteunen je hierbij en binnen ons gezellige en sociaal betrokken team is er altijd ruimte om te klankborden of te sparren.

Wie zoeken wij

 • Je bent ambitieus en resultaatgericht en je wilt je graag verder ontwikkelen binnen de projectontwikkeling.
 • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in de projectontwikkeling in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een goede bouwtechnische achtergrond en/of affiniteit met techniek.
 • Je hebt gevoel voor commercie en kostenbewustzijn.
 • Je bent iemand die zich thuis voelt in een compact team in een creatieve/innovatieve werkomgeving.
 • Je bent een goede coördinator, werkt goed zelfstandig, maar ook in teamverband kunnen we op je bouwen.
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur bouwkundig (technische achtergrond) of vastgoed gerelateerde opleiding met bouwtechnische werkervaring.
 • Je wilt minimaal 4 dagen per week werken.

Wat bieden we jou

 • Een zelfstandige en uitdagende functie met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.
 • Een fijne werkomgeving in de creatieve/innovatieve Caballero Fabriek.
 • Een veelzijdige functie, waarin je veel samenwerkt met collega’s en externe partijen.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, met o.a. een laptop, mobiel en auto van de zaak.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om afwisselend deels thuis en op kantoor te werken.
 • De kans om mee te helpen bouwen aan ons team, de succesvolle projecten en het bedrijf.

Waar staan wij voor

WDevelop staat voor transparante en interactieve projectontwikkeling in de stad.

We hebben een breed netwerk binnen gemeentes, architecten en stedenbouwkundigen, beleggers en collega-ontwikkelaars. Deze relaties vormen een belangrijke kracht van onze projectontwikkeling potentie en kunnen we op ieder moment binnen het ontwikkelproces putten uit de kennis en ervaring van deze partners. Transparante samenwerkingen zijn onderdeel van onze kernwaarden, omdat wij vinden dat dit het beste resultaat oplevert voor onze kopers en opdrachtgevers.
Zo is WDevelop in staat om met de eigenaar van de locatie, de gemeente, omwonenden en indien mogelijk ook toekomstige gebruikers, de optimale transformatie van de stad te verwezenlijken.

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Maak dan gerust een afspraak en kom langs in de Caballero Fabriek voor een vrijblijvend gesprek of stuur je CV met korte motivatie per email naar ons toe.

Of neem telefonisch contact op via 070 – 301 47 47 en vraag naar Hans van Zweden.

Pin It on Pinterest