Team

Onze organisatie is klein en compact met een mix van jonge talenten en ervaren professionals. Wij houden van snelle en transparante communicatie. Dit betekent korte lijnen en snel schakelen. Het maakt ons flexibel en wendbaar.

Bart Heggelman

Ontwikkelingsmanager

Quote
Het samen ontwikkelen van impactvolle projecten is mijn passie. Daarbij ben ik altijd op zoek naar originaliteit!

06 14 68 63 03

Chris Schouten

Senior Ontwikkelingsmanager

Quote
Voor mij is WDevelop een goede afspiegeling van de volgende begrippen: Jong maar met ervaring, dynamisch, duurzaam, samen en interactief, degelijk en voor een ieder. Op creatieve wijze, transformeren we graag de stad naar een duurzame en fijne leefomgeving.

06 19 25 32 23

David Hendriks

Ontwikkelingsmanager

Quote
Het vertalen van marktbehoefte en gebruikerswensen naar goede stedenbouwkundige en architectonische oplossingen en deze oplossingen vervolgens uitwerken tot haalbare projecten die daadwerkelijk iets toevoegen aan de gebouwde omgeving en het leefmilieu om ons heen; dát is voor mij hetgeen vastgoedontwikkeling zo’n mooi, waardevol en uitdagend vak maakt! Het creëren van prettige samenwerkingen, zowel binnen het eigen team alsook met gemeentes, adviseurs en partners stel ik hierbij altijd voorop.

06 26 90 20 13

Fleur Stalenburg

Projectassistent

Quote
Ik studeer op dit moment Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool in Rotterdam. Ik heb een aantal maanden als stagiaire bij WDevelop gewerkt waarin ik mee heb gelopen bij verschillende projecten om ervaring en kennis op te doen. Naast mijn studie blijf ik hier actief en kijk ik er erg naar uit om alle facetten binnen de projectontwikkeling te ontdekken. Mijn doel is om zoveel mogelijk te leren en mezelf verder te ontwikkelen.

070 301 47 47

Hans van Zweden

Senior Ontwikkelingsmanager

Quote
Het ontwikkelen en realiseren van succesvolle en kwalitatieve projecten die op een natuurlijke manier hoogwaardig zijn ingepast in de stedelijke omgeving is één van mijn grote drijfveren. Als ik vervolgens langsrijd en zie dat mensen hier prettig wonen/werken, maakt dat me trots. Daarnaast krijg ik energie om vanuit een harmonische setting in teamverband te werken aan een gezamenlijk doel. De kernwaarden van WDevelop zijn mij daarom op het lijf geschreven.

06 20 56 07 10

Lisanne van der Voort

Projectassistent

Quote

Werken binnen het team van WDevelop geeft mij de gelegenheid om meer te leren én te ontdekken over de verschillende aspecten binnen de projectontwikkeling. Het geeft energie om onderdeel te zijn van een team dat samen met verschillende partijen unieke projecten realiseert. Daarnaast zorgt de onderlinge gezelligheid en het plezier voor een hele fijne werksfeer!

06 14 68 63 13

Maudy Vijftigschild

Projectassistent

Quote
Het leukste aan mijn rol als projectassistent bij WDevelop vind ik de veelzijdigheid in taken en mensen en het oprechte teamgevoel. Het maakt dat ik vanuit een gezonde nieuwsgierigheid nieuwe vaardigheden kan leren, mij verder kan ontplooien en mee mag werken aan mooie en bijzondere projecten.

06 14 68 63 01

Peter de Groot

Ontwikkelingsmanager

Quote
Ik ben een gepassioneerde en creatieve start-upper die het fantastisch vindt om samen met het team van WDevelop mensen en mogelijkheden te verbinden. Dit met als doel om bijvoorbeeld nieuwe projecten of relaties te starten. ‘Hier krijg ik enorm veel energie van’. Daarnaast vind ik het inspirerend om binnen WDevelop met deze ideeën aan de slag te gaan en te onderzoeken of dit leidt tot een haalbaar concept met extra waarde voor de klant.

06 11 24 81 11

Kennismaken? Leuk, daar staan wij zeker voor open!

Pin It on Pinterest