Stageplaats

WDevelop Vastgoedontwikkeling zoekt een stagiair die ons team komt versterken en staat te trappelen om aan de slag te gaan.

Ben jij op zoek naar een meewerkstage om de wereld van de projectontwikkeling te leren ontdekken? WDevelop Vastgoedontwikkeling heeft regelmatig plek voor stagiaires om zo studenten de kans te geven om leerzame werkervaring op te doen.

Gedurende deze stage kun je zowel het ontwikkelingsproces als projectmanagement van dichtbij meemaken. Je draait mee in ons gezellige team, waardoor je in korte periode aan meerdere ontwikkelingen een bijdrage levert en zo in contact komt met verschillende partijen en facetten van het ontwikkelingsproces van diverse uitdagende woningbouwprojecten in de regio. Wij zorgen ervoor dat je coaching en deskundige begeleiding krijgt van een stagebegeleider/ontwikkelingsmanager en dat je op basis van je eigen leerdoelen het maximale uit je stage haalt!

En ben je MBO, HBO of WO student in de richting Bouwkunde, Vastgoed & Makelaardij of Marketing & Communicatie, ben je leergierig, gemotiveerd en zie jij jezelf als stagiair voor een meewerkstage bij WDevelop?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief aan info@wdevelop.nl t.a.v. Hans van Zweden.

Pin It on Pinterest