070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Project

Hoekszand

Hoek van Holland
HoeksZand is een aanbod van acht vrijstaande villa’s in de gezellige, nieuwe wijk l’Avenue waar veel aandacht is voor groen en ruimte. Gelegen op loopafstand van de kust en dichtbij steden als Rotterdam en Den Haag.

Februari 2023: Woningen komen steeds meer tot leven!

De eerste woningen zijn inmiddels voorzien van het metselwerk. Daarnaast zijn alle pannen gelegd en de goten aangebracht waarmee de buitenzijde bijna gereed is. Het geeft al een mooi beeld van de uitstraling van de woningen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de binnenkant. Onder andere het stelwerk en het plaatsen van de eerste gibo binnenwanden. De eerste contouren van de indelingen zijn hiermee ook steeds meer zichtbaar.

December 2022: Het dak ligt erop!

De 8 woningen van Hoekszand zijn voorzien van de prefab kapelementen. Hierna gaan de dakkapellen erop en zullen de eerste pannen gelegd worden. De woningen beginnen steeds meer hun vorm te krijgen.

Oktober 2022: Vorderingen op de bouwplaats

Op de bouwplaats van Hoekszand zijn de vorderingen al goed zichtbaar. Het casco, de dragende wanden en vloeren zijn gereed en de prefab gevelelementen worden aangebracht. Zodra de kozijnen aangebracht zijn kan de aannemer van start met het metselwerk van de woningen en het plaatsen van de dakkappen.

Kopers zijn onlangs op de bouwplaats uitgenodigd om persoonlijk de vorderingen van hun toekomstige woning te kunnen zien.

De prognose voor de oplevering is het 3e kwartaal 2023.

Juni 2022: De eerste paal in Hoek van Holland

Mooi nieuws uit Hoek van Holland, waar de eerste paal is gezet voor het project ‘Hoekszand’. Een feestelijk moment voor de kopers! We wensen het uitvoeringsteam van Batenburg Bouw & Ontwikkeling veel succes toe met de werkzaamheden op de bouwplaats.

Maart 2022: Hoekszand 100% verkocht

We zijn blij en enthousiast om het nieuws te kunnen delen dat alle 8 villa’s in het project Hoekszand te Hoek van Holland zijn verkocht. Een heel mooi resultaat waar we met het team trots op zijn.

Dank aan de collega’s van makelaarskantoren Reichman en Rommelaar en WVK Makelaars voor de deskundige begeleiding aan de kopers en hun inspanningen die hebben geleid tot een succesvolle verkoop.

De realisatie van dit project is in handen van Batenburg Bouw & Ontwikkeling. Zij zullen eind april 2022 starten met de eerste (grond) werkzaamheden op de bouwlocatie.

We feliciteren de toekomstige bewoners nogmaals van harte met hun woning en wensen hen veel woonplezier toe in de gezellige kustplaats, Hoek van Holland.

Architecten: Wubbe.Chan

Realisatie: Batenburg Bouw & Ontwikkeling

Makelaars: Reichman en Rommelaar, WVK Makelaars

Marketing: Brickx

Website: www.hoekszand.nl

Pin It on Pinterest

Share This