070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Project

Fittershof

Zoetermeer
14 unieke woningen! Het project ‘Fittershof’ betreft de ontwikkeling van nieuwbouw woningen op het terrein van de voormalige gasfabriek en van de voormalige beddenzaak, gelegen aan de Delftsewallen in Zoetermeer tegenover de Oude Kerk.

Eind 2020 is er met de gemeente Zoetermeer een anterieure overeenkomst en een koopovereenkomst gesloten. Deel 1 van de aanvraag van de omgevingsvergunning is begin 2023 ingediend.

Na het einde van de terinzagelegging van de ruimtelijke ordening procedure eind maart 2023, is een aantal zienswijzen naar voren gekomen die wij, na overleg met de gemeente Zoetermeer, als projectteam ter harte hebben genomen. Wij zijn in overleg gegaan met de betrokken partijen en hebben besloten om het plan aan te passen en te optimaliseren. De ruimtelijke ordening procedure is daarna weer in gang gezet en de vergunning fase 1 is inmiddels verstrekt.

Op zaterdag 16 december 2023 organiseren wij een pre sale event. U bent van harte welkom tussen 11.00 – 13.00 uur op de locatie aan Delftsewallen 23 Zoetermeer.

Op de project website Fittershof Zoetermeer (woneninfittershof.nl) kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en blijft u automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit unieke project! Wij werken toe naar een start verkoop begin 2024.

Pin It on Pinterest

Share This