070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Project

De Westeinder

Leidschendam-Voorburg
In het knusse dorp Stompwijk in de gemeente Leidschendam-Voorburg, wordt De Westeinder ontwikkeld. Een kleinschalig nieuwbouwproject dat voldoet aan de moderne woonwensen. Gasloos gebouwd, een basisindeling van de woonkamer met open keuken bijvoorbeeld en ruimte om lekker veel buiten te zijn. Direct bij huis in uw eigen tuin, veranda of in de nabije omgeving. Op het gezellige, autovrije groene plein in het hart van het plan of tussen de uitgestrekte polders met veel groen en water is er alle ruimte om op te groeien, te spelen, te genieten en jezelf te zijn. Elke woning heeft een heerlijke tuin. Voor de twee-onder-één-kapwoningen, bouwnummer 1 en 2, geldt dat de tuin georiënteerd is op het zuiden. De tuinen van de eengezinswoningen, bouwnummer 6 t/m 26, zijn georiënteerd op Zuid-West.

November 2023: Update bouwplaats

Update bouwplaats De Westeinder in Stompwijk

Er is de afgelopen maanden hard doorgewerkt op de bouwplaats van de Westeinder in Stompwijk. De vorderingen zijn heel goed te zien op de mooie beelden. Nog een paar maanden tot de oplevering aan de nieuwe bewoners! Het eindresultaat zullen we natuurlijk ook met veel plezier met u delen.

We wensen het bouwteam van Niersman bouw Haaglanden veel succes met de werkzaamheden.

Prognose oplevering is 1e kwartaal 2024.

Video en dronebeelden: Video: Van Kleef Vastgoedpresentaties 

Juli 2023: Update bouwplaats

Kalkzandsteenwanden, breedplaatvloeren, installaties en het plaatsen van de kappen. Zo vlak voor de bouwvak is het nog een drukke boel op de bouwplaats van de Westeinder! Deze werkzaamheden en vorderingen zijn mooi in beeld gebracht op de bouwplaats.

Juni 2023: Update bouwplaats de Westeinder Stompwijk vanuit de lucht

De realisatie van de twee onder één kap woningen, eengezinswoningen en appartementen is in volle gang!

De funderingen zijn aangebracht en ook de 1e verdiepingsvloeren zijn bij de meeste woningen al geplaatst. Aansluitend worden de muren van de begane grond opgetrokken. Oftewel; de ruwbouwfase vindt plaats!

Om een beeld te geven van hoe dit eruit ziet, zijn er beelden gemaakt! Kijk hier naar de video en zie de bouwplaats van bovenaf!

Video: Van Kleef Vastgoedpresentaties

Oktober 2022: Ondertekening koopovereenkomst 8 sociale huurwoningen De Westeinder

Op maandag 24 oktober is de koopovereenkomst tussen WDevelop en Vidomes ondertekend voor 8 sociale huurwoningen binnen project de Westeinder in Stompwijk. We zijn zeer enthousiast en blij dat het aanbod van sociale woningbouw in Stompwijk hiermee wordt uitgebreid.

De verwachting is dat de woningen in 2023 worden toegewezen. Houdt hiervoor de website van Vidomes in de gaten. De realisatie is in handen van Niersman bouw Haaglanden.

Mei 2022: Werkzaamheden bouwplaats

In november 2021 is het project in verkoop gegaan. Inmiddels zijn bijna alle woningen verkocht en is er door WDevelop Vastgoed Ontwikkeling opdracht gegeven aan de aannemer, Niersman Bouw Haaglanden B.V., om het project te gaan realiseren.

Op dit moment is de prognose dat de aannemer in het 4e kwartaal van 2022 zal aanvangen met de bouwwerkzaamheden. Zij starten met het boren van de bronnen voor de bodemwarmtepomp installatie. Daarna wordt het heiwerk uitgevoerd.

Voorafgaand aan de bouw wordt het terrein bouwrijp gemaakt en zal de bouwplaats worden ingericht. Deze werkzaamheden zullen tot na de bouwvak duren. Tijdens het bouwrijp maken zullen ook de NUTS voorzieningen worden aangebracht. De firma Van der Krogt is gestart met het sloopwerk en het bouwrijp maken.

De prognose van de oplevering voor de woningen is het 1e kwartaal van 2024.

Algemene projectinformatie:

Architect: Architectenburo Van Vliet
Realisatie: Niersman Bouw Haaglanden B.V.
Makelaars: WVK Makelaars en Reichman & Rommelaar
Marketing: Brickx

Pin It on Pinterest

Share This