070 301 47 47 info@wdevelop.nl

Project

De Bovenmeester

Schiedam
Op de plek waar vroeger het Zadkine college huisvestte, op de hoek van de Johan Braakensiekstraat en Willem Pastoorsstraat, komt De Bovenmeester. Een prachtig nieuwbouwproject van 16 eengezinswoningen en 30 appartementen.

Maart 2022: Update bouwplaats

Er gebeurt een hoop op de bouwplaats van de Bovenmeester in Schiedam waar 16 eengezinswoningen en 30 appartementen worden gerealiseerd door Niersman Bouw Haaglanden B.V.

De kopers worden door de aannemer regelmatig op de hoogte gebracht van de vorderingen van hun woning. Zo is inmiddels bij blok 1 en 2 van de eengezinswoningen het metselwerk gestart en is tevens bij blok 1 de dakbedekking aangebracht. Bij de appartementen is begonnen met het stelwerk van het metselwerk en worden op de vierde verdieping binnenkort de balkonplaten gelegd en wordt een gedeelte gestort.

Alle eengezinswoningen en appartementen in het project De Bovenmeester worden gasloos gebouwd. Bij de eengezinswoningen wordt een lucht/water warmtepomp geïnstalleerd en bij de appartementen wordt gebruik gemaakt van een bodem/water warmtepomp. Een mooi en duurzaam alternatief voor de gasgestookte CV-ketel!

De prognose van de oplevering voor de eengezinswoningen is het 4e kwartaal van 2022 en de appartementen volgen in het 1e kwartaal van 2023. 

Oktober 2021: Festiviteit officiële handeling op 7 oktober 2021

Een vrolijke, zonnige en feestelijke middag op de bouwlocatie van ‘De Bovenmeester’ in Schiedam donderdag 7 oktober. Na een lange periode is het weer mogelijk met een groep bijeen te komen. Deze keer was de gelegenheid een officiële handeling voor project De Bovenmeester. Kopers met hun familie, de ontwikkelaars, aannemer en andere genodigden kwamen bij elkaar om te zien hoe ‘symbolisch’ de laatste paal werd geslagen.

Deze eer was aan de architect, Sholeh Mohtasham van Actually Design, directeur Stefan Spruit van Niersman Bouw Haaglanden en 2 kopers van het allereerste uur nadat er door zowel de ontwikkelaar als de aannemer een woord werd gericht aan alle genodigden. Hierna werd er geproost en was er natuurlijk gelegenheid voor de kopers om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met de nieuwe buren!

Op de plek waar vroeger het Zadkine college huisvestte, op de hoek van de Johan Braakensiekstraat en Willem Pastoorsstraat, komt De Bovenmeester. Een prachtig nieuwbouwproject van 16 eengezinswoningen en 30 appartementen. Ontworpen door Actually Design en Architectenburo Van Vliet. Ontwikkelaars van dit project zijn WDevelop Vastgoed Ontwikkeling en Niersman Projectontwikkeling. De realisatie is in handen van Niersman Bouw Haaglanden.

April 2021: 100% verkocht

We zijn blij en enthousiast om het nieuws te kunnen delen dat álle 16 eengezinswoningen en 30 appartementen in het project “De Bovenmeester” te Schiedam zijn verkocht. Een geweldig resultaat!

Dank aan de collega’s van makelaarskantoren Reichman en Rommelaar en Ooms makelaars voor de deskundige begeleiding aan de kopers en hun inspanningen die hebben geleid tot deze vlotte verkoop.

De realisatie van dit project is in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Zij verzorgen daarnaast de kopersbegeleiding en houden nauw en persoonlijk contact met alle kopers.

We feliciteren de toekomstige bewoners nogmaals van harte met hun woning en wensen hen veel woonplezier toe in het mooie Schiedam!

Algemene projectinformatie:

Architecten: Architectenburo van Vliet, Actually Design BNA Architectenbureau

Realisatie: Niersman Bouw Haaglanden

Makelaars: Reichman en Rommelaar, Ooms Makelaars

Marketing: Brickx

Website: www.debovenmeester.nl

Pin It on Pinterest

Share This